Warning: Undefined array key "hidden" in /www/doc/www.joga-body.cz/www/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-gallery.php on line 756

Warning: Undefined array key "hidden" in /www/doc/www.joga-body.cz/www/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-gallery.php on line 756

Další klasicka trochu jinak. Oblíbené linecké cukroví z celozrnné špaldové a pohankové mouky a javorového sirupu. Na promazání bio nutella z lískových oříšků (pro děti) a domácí pikantní rybízový džem bez cukru (pro mne).

Ingredience:

  • 300g celozrnné špaldové mouky
  • 200g pohankové mouky
  • 100g javorového sirupu
  • 270g másla

Postup:

  1. smícháme všechny suroviny dohromady a v robotu vytvoříme hladké těsto
  2. dáme do lednice odpočinout minimálně na 2 hod, nejlépe do druhého dne
  3. vyválíme 3mm silný plát a vykrajujeme srdíčka, kolečka nebo hvězdičky
  4. pečeme na 150 stupňů C
  5. po vychladnutí promažeme buď bio nutellou nebo marmeládou
  6. uchováváme v chladu

Dobrou chuť